Over ons

Grip op Geld is het bedrijf van Anton Olthaar, specialist in financiële dienstverlening.

Maak hieronder kennis

Anton Olthaar

FInancieel Adviseur

Anton Olthaar heeft een bevlogen drive om de ondernemer gelukkig te maken met haar/zijn onderneming.

Anton heeft jarenlange financiële en IT-bedrijfskundige internationale ervaring bij grotere internationale ondernemingen. In de periode 2013 – 2018 was hij financieel directeur van een consortium in de duurzame woningbouw.
Hij heeft ervaren hoe je als ondernemer kunt worstelen om je onderneming draaiende te houden of te krijgen; je aan jezelf niet voldoende salaris kunt uitkeren; het geld er harder uitvliegt dan er binnenkomt; winst aan het einde van het jaar een toevallig overblijfsel is onder aan de streep, maar er ook vaak niet is. En hij heeft de aanpak gevonden om als ondernemer hiermee om te gaan.

Anton wil zijn kennis en ervaring inzetten om jou gelukkiger te laten ondernemen! Met zijn kennis en aanpak krijg jij weer grip op jouw zaak, krijg jij weer rust om tijd en energie te besteden aan jouw gezin en/of jouw sociale leven; jij gaat met plezier naar jouw zaak, en de zon schijnt weer in jouw onderneming en jouw leven.

Ik gun jou van harte een zicht op winst en grip op geld, en ik wil dat met jou in jouw bedrijf voor elkaar krijgen.

Door verschillende Masterclasses te volgen heeft Anton gezien hoe hij ondernemers kan helpen dat anders te doen. Hij weet hoe je grip op de financiën van je onderneming krijgt en daarmee rust in de onderneming en voor jezelf. Het ondernemen is weer leuk geworden.

Hij heeft zijn manier van werken verder geperfectioneerd en al vele malen succesvol doorgevoerd, zowel bij MKB bedrijven met complexe BV-structuren, als bij zzp’ers.

Succesvolle ondernemers zijn doeners! Vul nu het contactformulier in.  Krijg financiële rust in je bedrijf met Grip op Geld!