Over ons

Grip op Geld is het bedrijf waarin Anton Olthaar samenwerkt met andere specialisten.

Maak hieronder kennis met het team

Anton Olthaar

FInancieel Adviseur

Anton Olthaar heeft een bevlogen drive om de ondernemer gelukkig te maken met haar/zijn onderneming.

Anton heeft jarenlange financiële en IT-bedrijfskundige internationale ervaring bij grotere internationale ondernemingen. In de periode 2013 – 2018 was hij financieel directeur van een consortium in de duurzame woningbouw.
Hij heeft ervaren hoe je als ondernemer kunt worstelen om je onderneming draaiende te houden of te krijgen; je aan jezelf niet voldoende salaris kunt uitkeren; het geld er harder uitvliegt dan er binnenkomt; winst aan het einde van het jaar een toevallig overblijfsel is onder aan de streep, maar er ook vaak niet is. En hij heeft de aanpak gevonden om als ondernemer hiermee om te gaan.

Anton wil zijn kennis en ervaring inzetten om jou gelukkiger te laten ondernemen! Met zijn kennis en de Profit First aanpak krijg jij weer grip op jouw zaak, krijg jij weer rust om tijd en energie te besteden aan jouw gezin en/of jouw sociale leven; jij gaat met plezier naar jouw zaak, en de zon schijnt weer in jouw onderneming en jouw leven.

Ik gun jou van harte een zicht op winst en grip op geld, en ik wil dat met jou in jouw bedrijf voor elkaar krijgen.

Door de Masterclass Profit First te volgen heeft Anton gezien hoe hij ondernemers kan helpen dat anders te doen. Hij weet hoe je grip op de financiën van je onderneming krijgt en daarmee rust in de onderneming en voor jezelf. Het ondernemen is weer leuk geworden.

Hij is uit enthousiasme een van de eerste Profit First Professionals geworden, heeft het opleidingsprogramma doorlopen en is nu officieel als Profit First Professional gecertificeerd.

Hij heeft het Profit First concept al vele malen succesvol doorgevoerd, zowel bij MKB bedrijven met complexe BV-structuren, als bij zzp’ers.

Femke Hogema

Oprichter Profit First Nederland

Femke maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk.

Femke Hogema is oprichter van Profit First Nederland en mede-auteur van de Nederlandse editie van het boek Profit First. Ze maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk. Ze is als geen ander in staat om complexe materie terug te brengen tot de kern. Het is haar missie dat alle ondernemers een financieel gezond en winstgevend bedrijf runnen. Toen ze in aanraking kwam met Profit First, was het alsof de hemel op aarde landde.

Op deze methode heb ik al tien jaar gewacht!

Femke inspireert het liefste alle ondernemers van Nederland om Profit First te implementeren. Dat doet ze door te schrijven, te spreken en boekhouders en accountants in Nederland op te leiden tot Profit First Professional!

Doruk Bircnoglu

Financieel juridisch advies

Doruk verleent juridisch advies aan particulieren en ondernemers en stelt de juridische documenten op.

Vaak hebben ondernemers naast de financiële hoofdpijn ook juridische buikpijn. Dat kan gaan om het opstellen van goede algemene voorwaarden, controleren van contracten, maar ook het opstellen van goede juridische dossiers bij onverhoopte zakelijke conflicten. Om je ook op juridisch terrein goed te kunnen adviseren zijn wij bijzonder trots dat wij ons team hebben kunnen uitbreiden met mr. Doruk Bircanoglu.
Doruk is geboren in Rheden, getogen in Arnhem. Zijn studie rechtsgeleerdheid, met als afstudeerrichting civiel recht en bijzonder strafrecht, heeft hij gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Doruk heeft tijdens zijn studie onder meer 5 jaar als griffier gewerkt bij de rechtbank Gelderland, locatie Arnhem. Daar leerde hij de eerste kneepjes van het vak en deed hij al een brede kennis op van het civiel recht. Wij hebben Doruk leren kennen als integere, gedreven en toegewijde persoonlijkheid, en sluit daarom perfect aan bij ons team. Naast zijn juridische expertise heeft Doruk veel kennis van het online zichtbaar maken van jouw bedrijf onder andere door het effectief inzetten van Social Media.
Wil jij naast financiële rust in jouw bedrijf ook van jouw juridische buikpijn af, neem dan vrijblijvend contact op met Grip op Geld. Wij zijn een blij team als jij jezelf zorgeloos en gelukkig aan jouw ondernemerspassie kunt toewijden.

Succesvolle ondernemers zijn doeners! Vul nu het contactformulier in.  Krijg financiële rust in je bedrijf met Grip op Geld!