Krijg Financiële Focus

Ik ben Anton Olthaar, en ik zie dagelijks dat zzp’ers en MKB-ondernemers niet weten waar zij financieel echt aan toe zijn. Met alle vervelende gevolgen van dien.

Dat is echt onnodig!

Daarom begeleid ik met mijn bedrijf ondernemers zodat zij meer grip op geld te krijgen. En dus op hun bedrijf. Daardoor krijg jij financiële rust in jouw hoofd en ontstaat er meer ruimte voor winst. Dan kan jij je weer bezig houden met wat jij wilt bereiken, en waarom dat zo belangrijk is voor jou. WINST wordt weer een logisch gevolg van jouw ondernemerschap.

Mijn missie is het om jou te bevrijden van wat jou financieel beknelt, zodat jij volledig kunt focussen op ondernemen, doordat jij weer grip hebt op jouw financiën!

Ik richt voor jou een eenvoudig financieel beheerssysteem in. Heel pragmatisch en volledig online toegankelijk. Jouw BTW-aangiftes worden voortaan automatisch, herinneringen automatische verzonden, en  op elk moment kan jij zien hoe jij er voor staat.

De eerste stap is gezamenlijk jouw administratie op orde krijgen.

Vanaf dat moment kan jij bepalen  in hoeverre jij  Grip op jouw financiën wilt krijgen.

Wil jij grip op geld?
Neem contact op om te zien of mijn aanpak goed bij jou past